tirsdag den 30. marts 2010

Operation Påskeglad - Gave modtaget


Posten har lige været med en boblekuvert - Det kunne simpelthen ikke være andet end den påskehilsen, jeg har gået og ventet spændt på - og Ta Da - det var det! Kan slet ikke stå for de glade farver. Mange tak til Synne for den fine hobo sack. Hvor mange påskeæg, der mon kan være i den?

Påskehilsen er sendt



I går blev min påskehilsen så sendt afsted til det nordjyske. Det blev til et lille udvalg af de ting, som jeg laver i mit glas- og smykkeværksted. God påske!

fredag den 26. marts 2010

Hjælp til kunstprojekt



KVINDER & BILER er titlen på en udstilling, hvortil jeg er i gang med at lave et kunstværk. Dertil har jeg brug for masser af input - og det er så her, I kommer ind.

Beskriv med ét ord eller én kort sætning, hvad DIN bil betyder for DIG. Mail mig et billede af din bil - du må også meget gerne selv være med på billedet. Derefter går jeg i gang med at behandle billederne og de indkomne kommentarer. Jeg skal nok sløre nummerpladen.

I får ingen krav på værket eller del i overskuddet, hvis jeg skulle være så heldig at sælge, men udelukkende fornøjelsen ved at være del af og have bidraget til et kunstværk.

Deadline for bidrag er søndag den 4. april - så bare kom i gang med kameraet. Du bestemmer om det skal være et tilfældigt snapshot, eller om du vil bruge lidt tid på at "stille op". Endnu kender jeg ikke omfanget af dette projekt, så hvis du har mulighed for at sende billedet i et mindre format, der svarer til ca. 15-20 cm i bredden og .jpg, så overloader min mailboks nok ikke lige med det samme.

Send dit bidrag til post@annettepost.dk

Det færdige resultat samt billeder fra udstillingen bringer jeg her på bloggen i slutningen af maj.

God fornøjelse og TAK!

lørdag den 20. marts 2010

Håndarbejdsmesse og Strikugler

I kan nå det endnu - til og med søndag er der håndarbejdsmesse i Lillebæltshallerne i Middelfart. Det er bestemt et besøg værd, hvis man er til håndarbejde - tekstil - strik og meget meget mere.

Sammen med, hvad der føltes som tusinder af andre kvinder, myldrede vi ind på standene i fredags, da dørene åbnede kl. 10.00. Der var inspiration og skønne materialer overalt.

Jeg vil nøjes med at fremhæve en enkelt her, og så kan I ellers selv gå på opdagelse på messen eller på linket.


Her får I lige serveret de skønneste ugler!!! Handwork laver bl.a. nogle fantastiske ugler, som fortjener at få lidt reklame. De er morsomme og seje på samme tid. Tjek også lige hjemmesiden med bl.a. kurserne ud. Når jeg en gang får mine strikkeprojekter færdige, så skal jeg have fat i et ugle-strikke-kit fra Handwork.

onsdag den 17. marts 2010

Varme sokker


Ja, jeg kan jo ikke lade være. Ikke fordi at de tidligere strikkeprojekter alle er færdige, men nu faldt jeg over nogle skønne sokker hos en veninde, i et mønster som selv jeg nok kan overskue. Lånte hendes bog (som i øvrigt byder på de mest fantastiske opskrifter) og fandt så det skønneste lilla garn til sokkerne og sort/turkis til hatten. Ja, det går jo nok lige lidt, inden jeg kan vise de færdige projekter. Skal liiige have halstørklædet strikket færdigt...... og hæftet.

tirsdag den 16. marts 2010

Syprojekt med motiver


Var hos Stof 2000 og kunne altså ikke forlade butikken uden stof til en taske.
Har længe villet i gang, men har ikke rigtig haft egnede materialer, så nu er der ingen undskyldning.

Inspirationen kommer fra Unikarina, som også foretrækker at shoppe uden plasticposer.

Måske I erindrer et tidligere indlæg, hvor jeg kommenterer et succesfuldt besøg hos min dygtige frisør?! Hun fortæller, at min nuværende frisure er inspireret af disse japanske pigefigurer. Og nej, helt så farve-hjelms-agtigt er det ikke blevet. Hun er jo go'!

søndag den 14. marts 2010

Farvehungrende shopper


I fredags lagde jeg lige turen forbi min hjemby Haderslev. Det er altid skønt at komme der tilbage, og se hvordan byen udvikler sig.

Og så fik jeg mig et par nye yndlingsbutikker. Angel Eyes på Nørregade og Xocolatl på Gravene. Dvs. chokoladeuniverset kendte jeg i forvejen, men de har udvidet med en café. Mmmmmm siger jeg bare.
Kagen er næsten spist - den smager himmelsk af passionsfrugt, chokoladecreme og mandelbund.

Hos Angel Eyes stødte jeg bl.a. på de mest fantastiske farvestrålende små fyrfadslyseholdere, som jeg bare måtte eje. Efter en hvid vinter er farverne udenfor så småt ved at være på vej - i hvert fald de gule erantis, så jeg hjalp lige sommeren lidt på vej med et farveorgie i fyrfadslyseholdere og så det sjove læderarmbånd med de mange små blomster fra Skind og Pind.

Neglelakken er måske ikke så "pang", men den gik helt fantastisk til mit nye hjemmeflettede armbånd med josefineknuderne.

fredag den 12. marts 2010

Broderi fra Skals hos Røge og Co



I aftes havde Ann Røge fra Røge og Co. arrangeret et foredrag med forstanderen fra Skals Design og Håndarbejdsskole, Helle Mogensen. Vi hørte om Helles vej fra kontorelev og designer til forstander. Det var super interessant, og så var foredraget desuden krydret med et lille kreativt indslag.

Fra at høre om Helles interessante beretning om, at man faktisk godt kan leve af at lave håndarbejde, skulle vi selv i gang. Det var vist godt, jeg en gang for mange år siden var på broderikursus hos en kollega, Emmy, for vi blev udstyret med nål og tråd og så ellers bare i gang. Det første jeg kunne komme i tanker om var kædesting, så det var det, det blev.


I kan se processen her. Det skal lige siges, at man også kan bruge skruelåget fra en flaske vand - der behøver ikke at have været alkohol i flasken. De modige bruger nålepuderingen til fest - jeg smykker mig nok bare med den, når jeg sidder med mit sytøj.
 
Tak for en dejlig og inspirerende aften!
 

tirsdag den 9. marts 2010

Smykkeworkshop - Cykelslanger og Faldskærmsline


I fredags var jeg i Horsens for at lave smykkeworkshop for 70 kvindelige deltagere. Forud var der gået en masse tanker og forberedelse - hvad med materiale, hvordan forklarer jeg teknikkerne så alle får noget fint med hjem, hvor meget fylder 70 kvinder osv osv. De skulle lave armbånd i hhv. cykelslanger og knytte i faldskærmsline.

Det gik simpelthen over al forventning. Stemningen var god, og der blev lavet et hav af forskellige armbånd i alle mulige udgaver.

Der blev desværre overhovedet ikke tid til at gå rundt og tage stemningsbilleder og dokumentere eftermiddagen, så i stedet får I her lige den ene teknik i billeder.

Tak til alle de veloplagte deltagere - måske vi ses en anden gang.





torsdag den 4. marts 2010

Søndags-lagersalg


Så er der vist lagt op til en god handel. Savner du et udflugtsmål, eller er du i nærheden af Vejle / Grejs på søndag, så læg lige vejen forbi Wittrups Hus. Her kan du finde alt hvad dit lille shoppe-hjerte kan begære. Jeg kender ikke alle kunsthåndværkerne / designerne / kunstnerne endnu, men dem jeg er stødt på fra listen er bare super gode og prof.

Happy shopping ladies!