tirsdag den 28. september 2010

Kunstneriske Spor i weekenden

Hvis du endnu ikke ved, hvad du skal få den kommende weekend til at gå med, så har jeg lige spottet dette arrangement. Kunne selv godt tænke mig bl.a. at besøge Line i Århus.

fredag den 17. september 2010

Tegnefestival 2011

Bliv årets mest kreative skole. Så skal der tegne battles. Det er NU det sker - Tegnefestival 2011. Send gerne linket videre til alle de billedkunstlærere du kender. Du kan også selv deltage som publikum.

Læs mere om Tegnefestival 2011 her

søndag den 12. september 2010

Sarte og følsomme malerier


Havde den mest fantastiske aften i mandags. Var til fernisering i Give hos Kunstforeningen Diagonalen og deres udstilling af malerier af Ljudmila Vodopic fra Vejle.

Den er helt bestemt et besøg værd. Billederne er fulde af følelser, billedmæssige kontraster og så har Ljudmila bare sin helt egen streg.

Enjoy!

fredag den 10. september 2010

Nuancer af sort

Thomas Kluge, Skjul. 1996 120 x 120 cm, Privateje

Jeg blev så glad, da jeg så, at udstillingen Nuancer af sort kommer til Vejle Kunstmuseum. Jeg nåede den desværre ikke, da den blev vist på Ordrupgaard - men nu kommer den hertil.

Særudstillingen åbner på torsdag den 16. september kl. 16.30.

Læg vejen forbi Vejle Kunstmuseum og nyd de fantastiske værker af bl.a. Thomas Kluge, Michael Kvium - ja, jeg er en fan - Martin Bigum og fem andre forrygende samtidskunstnere.

Hver periode i kunsthistorien har haft sine mørkemalere, og på denne udstilling ser vi hvordan kunstnerne behandler livets dybt eksistentielle spørgsmål.

Læs mere om udstillingen i Vejle og hvad der tidligere er skrevet om den her

Jeg glæder mig i hvert fald!

mandag den 6. september 2010

Nød lærer kvinde at opfinde


Fik også lige lavet nogle perler til armbånd af mit krakellerede glas. Hullerne viste sig dog at være for små til den størrelse elastik, jeg har på lager. Tænke... tænke... alternativ... lædersnøre! Det har jeg da hjemme. Ville gerne have perler hele vejen rundt, men pyt - det må blive en karabinhage-lukning. Hvis så også læderet skal være lidt med i designet, hvad så...? Josefineknuder! Og sådan bliver et armbånd til.

lørdag den 4. september 2010

Smykke-slaraffenland åbner

Kl. 10.00 lørdag den 18. september åbner den kæmpe nye smykke- og glasbutik i Kolding. Ravstedhus åbner en godt 200 m2 super flot butik med ALT hvad hjertet kan begære indenfor smykke- og glasfremstilling.

Der er arbejdende værksteder og hammergode tilbud. Mig finder du også dernede hele dagen. Er kommet ind under Ravstedhus' vinger som underviser på deres workshops i Kolding, så I kan komme og få en lille appetizer den 18. september.

Vi ses!