lørdag den 2. januar 2010

Kreativt 2010

I ønskes alle et lykkebringende nytår - med masser af tid til fordybelse, kreativitet, fællesskab og leg.

Det netop afsluttede år har budt på masser af nye udfordringer som selvstændig på fuldtid. Det er noget helt andet, når resultatet er noget, jeg helt alene skaber. Indkøb, salg, økonomi, markedsføring og PR. Inspiration, idéudvikling og netværk.

At prioritere opgaverne korrekt har været den største udfordring. Pludselig at have tiden til "det hele" har ikke gjort det lettere. Mulighederne er mange - ofte lidt for mange - så det kræver målrettethed ikke at blive rundtosset, og løbe forvirret rundt fra den ene opgave/mulighed til den anden.

2010 - hele 12 måneder mere til at blive mere målrettet, skarp, sund, nærværende osv osv osv

En speciel stor tak til alle jer kursister. Det har været et helt særligt år både med glas, maleri og smykker. Der blev fejret polterabend, dyrket familiesamvær, nydt venindernes fællesskab, kollegial hygge. Kurserne har været meget mere end teknikker, der skulle læres og ting, som skulle fremstilles. Tak for nogle dejlige og inspirerende timer med jer alle og på gensyn i 2010!

Årets første kreative eksperiment blev nogle ting i nålefilt. Havde ikke det rigtige filt hjemme, så måtte nøjes med, hvad der var til overs fra nettørklæderne. Fandt kageformene frem, en skumgummiplade, en filtenål, en hjemmestrikket lidt kedelig hat, som manglede lidt pynt og ditto tørklæde - og voila! Kræver ingen store investeringer, ingen vandpjaskeri, kan laves hvorsomhelst. Pas dog på fingrene - der er modhager på nålen! Go' fornøjelse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar